0413-143 56 info@wsmek.se

CNC-Fräsning

CNC-Fräsning

CNC-fräsning efter dina önskemål

Vi erbjuder en högkvalitativ CNC-bearbetningstjänst för fräsning med över 30 års erfarenhet. CNC-fräsning (CNC Milling) är en metod för att avlägsna material genom att använda ett roterande verktyg.

Våra erfarna tekniker kan bearbeta olika material såsom stål, aluminium, rostfritt stål, koppar, plast och mässing. Vi har anpassade bearbetningsmaskiner som möjliggör produktion av enstaka prototyper och stora produktionsvolymer. Vi har kapacitet att utföra både små detaljer och stora objekt för CNC-fräsning och CNC-svarvning. Behöver du få fram en prototyp snabbt ska du anlita oss.

Våra CNC-fräsmaskiner

Med våra CNC-fräsmaskiner kan vi skapa noggranna och högkvalitativa komponenter på ett effektivt sätt. Våra maskiner är anpassade för att producera enstaka prototyper och stora produktionsvolymer i olika material såsom stål, aluminium, rostfritt stål, koppar, plast och mässing. Vi på WS Mekaniska har investerat i moderna bearbetningsmaskiner som möjliggör högkvalitativ CNC-fräsning och vårt team, som består av certifierade tekniker, säkerställer att dina bearbetningsbehov uppfylls till högsta standard. Se vår maskinpark

Lång erfarenhet av CNC-fräsning

Vi på WS Mekaniska har samarbete med svensk industri och har över 30 års erfarenhet inom CNC-fräsning. Vår erfarenhet av CNC-fräsning ger oss möjlighet att tillhandahålla högkvalitativ bearbetningstjänst som motsvarar dina behov och förväntningar. CNC-teknik möjliggör produktion av högprecisionskomponenter med hög kvalitet och effektivitet. Våra certifierade CNC-tekniker är kunniga inom bearbetning av komplexa geometrier och högkvalitativa ytor. Fördelarna med att använda vår CNC-fräsning inkluderar hög precision, effektivitet och flexibilitet.

Kontakta oss för CNC-fräsning

Vi erbjuder kostnadsfria offerter för CNC-fräsning, skräddarsydd efter dina specifika behov och produktionsmål. Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan hjälpa dig att nå dina bearbetningsmål.
Vår passion är att arbeta tillsammans med våra kunder från idé till färdig produkt och skapa den bästa möjliga CNC-fräsningen.

Teknisk information

Maskiner

  • Mazak VTC 200C II
  • Mazak VTC200B II
  • Mazak VTC 800/20SR
  • Mazak Variaxis J-500 5-axlig
  • Mazak Mazatech FH-480
  • Datron M8 Cube
  • Johnford SV41
  • DMF 180 7 linear, Deckel Maho

Max längd

1950 mm

Max bredd

750 mm

Material

Metaller
Stål, rostfritt stål, aluminium, mässing, brons, koppar.

Plast
Nylon, PE, POM, PP osv.