0413-143 56 info@wsmek.se

Skärande bearbetning

Skärande bearbetning

Skärande bearbetning – specialister på högprecisionsbearbetning

När det gäller skärande bearbetning är det viktigt att välja en pålitlig leverantör för att få ett högkvalitativt resultat. Som erfarna av skärande bearbetning har vi levererat skräddarsydda lösningar till våra kunder i över 30 år och har ett förtroendefullt samarbete med svensk industri.

Vi är specialiserade på skärande bearbetning av små och komplexa detaljer med höga krav på precision och kvalitet. Vår moderna maskinpark och vår långa erfarenhet av skärande bearbetning gör att vi kan erbjuda högkvalitativa lösningar till våra kunder inom olika branscher. Se vår maskinpark

Skärande bearbetning – vad det innebär och hur vi kan hjälpa dig

Skärande bearbetning är en process där man avlägsnar material från ett arbetsstycke genom skärning med verktyg som svarvar, fräsar, borrar eller gnistar i olika material. Det är en teknik som används för att skapa detaljer med hög precision och komplexitet inom olika branscher. Som specialister på skärande bearbetning kan vi hjälpa dig att tillverka detaljer efter dina exakta krav och specifikationer. Vi använder oss av avancerad teknik med hjälp av våra moderna maskiner och har en lång erfarenhet inom området för att säkerställa högsta möjliga noggrannhet och kvalitet i varje steg av tillverkningsprocessen. Med vår långa erfarenhet av skärande bearbetning och konstruktion kan vi tillsammans vidareutveckla era idéer och skisser till verklighet.

Kontakta oss för skärande bearbetning

Vi erbjuder helhetslösningar inom skärande bearbetning och kan ta hand om hela produktionsprocessen- från materialframtagning och ritning till ytbehandling, montering med kort leveranstid. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din skärande bearbetning och få en kostnadsfri offert idag.