0413-143 56 info@wsmek.se

CNC-Svarvning

CNC-Svarvning

CNC-svarvning av erfarna tekniker

Behöver du hjälp med CNC-svarvning? Vi utför allt från enkel till komplicerad CNC svarvning. Med vår moderna maskinpark och våra erfarna tekniker kan vi producera högprecisionskomponenter av olika storlekar och komplexitet.

Med hjälp av vår kunskap och maskinpark kan vi leverera resultat som imponerar oavsett volym. Våra CNC-svarvar är utrustade med avancerad teknik som möjliggör effektiv produktion med minimala toleranser.

Skräddarsydda lösningar med CNC-svarvning efter dina behov

Vi förstår att varje kunds behov är unikt. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar med CNC svarvning som passar just dina behov och krav. Vi arbetar med alla typer av material och kan producera både små och stora produktionsvolymer. Vårt fokus ligger alltid på att leverera högsta kvalitet och precision med CNC svarvning. 

CNC-svarvning av hög kvalitet

Vi har erfarna tekniker som är experter på att använda vår moderna utrustning för att leverera högkvalitativa CNC-svarvade komponenter. Våra maskiner alltid är toppskick för att kunna erbjuda bästa möjliga prestanda och kvalitet. Som pålitlig partner inom CNC-svarvning är vi stolta över vårt rykte och vår förmåga att leverera efter höga kvalitetsstandarder. Hos oss hittar du en bred variation av CNC-svarvar för att möta dina specifika behov. Se vår maskinpark

Kontakta oss för CNC-svarvning

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar efter dina behov inom CNC svarvning. Kontakta oss idag för mer information om hur vi hjälpa dig med dina projekt inom CNC-svarvning. Vi erbjuder även konkurrenskraftiga priser och med kort ledtid. Om du har en fråga om just din konstruktion, tveka inte att kontakta oss.

Teknisk information

Maskiner

  • Mazak Integrex i350HS
  • Mazak Quick Turn 250 M
  • Nakamura Tome TMC-300

Max diameter

650 mm

Max längd

1500 mm

Material

Metaller
Stål, rostfritt stål, aluminium, mässing, brons, koppar.

Plast
Nylon, PE, POM, PP osv.