0413-143 56 info@wsmek.se

Legotillverkare

Legotillverkare

Legotillverkning med rätt kompetens

Det är viktigt att du som kund anlitar en skicklig ock kunnig legotillverkare för ett bra resultat. Vi erfarna legotillverkare har levererat högkvalitativa lösningar till våra kunder inom olika branscher sedan 1960. 

Vi har en modern och anpassad maskinpark samt erfaren och kvalificerad personal som kan möta de höga kraven på precision och kvalitet som krävs vid legotillverkning. Legotillverkning kräver avancerad teknik, rätt kompetens och erfarenhet. Vi har lång erfarenhet och kan producera stora produktionsvolymer med hög effektivitet.

Skräddarsydd legotillverkning: Vi hjälper dig förvekliga dina idéer

Vi är legotillverkare som skapar skräddarsydda lösningar för dina unika behov genom att bearbeta önskat material efter din skiss och kan bidra till förbättringsförslag. Vi kan producera legokomponenter från en mängd olika material och med olika avancerade tekniker. Vårt mål som legotillverkare är att leverera högkvalitativa legokomponenter som passar exakt dina behov och önskemål. Vi har lång erfarenhet av legotillverkning och konstruktion, och vår moderna maskinpark kan vi tillsammans vidareutveckla era idéer och skisser till verklighet. Se vår maskinpark

Kontakta oss för legotillverkning

Vi erbjuder helhetslösningar inom legotillverkning och kan ta hand om hela produktionsprocessen,
från materialframtagning samt ritning till ytbehandling och montering med kort leveranstid.